Mijn praktijk is open! Vandaag kreeg ik vanuit mijn beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) bevestigd dat hun leden – psychosociaal integraal therapeuten – tot de van de Lock-down uitgezonderde beroepen behoren die mogen doorwerken. Ik ben heel erg blij dat ik mijn cliënten kan en mag blijven ontvangen en begeleiden.

Eerder werkte ik al met een op de Corona-maatregelen aangepaste werkwijze. In deze periode van aangescherpte maatregelen vraag ik je om extra alert te zijn op klachten, een mondkapje te dragen wanneer je je beweegt binnen mijn praktijk, handen te wassen bij het binnen komen en verlaten van mijn praktijk.

Ik blijf zorgen voor goed geluchte en gereinigde praktijk- en ontvangstruimte. Daarnaast is contact via Zoom (AVG-proof) ook een goede optie.

Regels waar we ons aan (blijven) houden voor uw en mijn gezondheid:

1. Geef geen handen;

2. Volg de aanbevelingen van het RIVM op;

3. Handen wassen na toiletbezoek;

4. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte;

5. Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas;

6. Kom niet te vroeg op uw afspraak zodat u niet te lang in de wachtruimte zit;

7. Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen;

8. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw ellenboog;

9. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel;

10. Betaal met pin of eventueel met een Tikkie;

11. Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal.

Je bent heel welkom voor gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk (of op afstand)!