Contact

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je een vraag, of wil je graag contact?

Neem contact op via de beveiligde cliëntomgeving, ik help je graag. Tot snel!

Adres & Contact

De praktijk is gelegen op 5 minuten loopafstand van het NS- station: Breda- Prinsenbeek. Klik hier en plan via 9292ov je route. 

Openingstijden

Maandag & donderdag: 08.15 uur t/m 20.45 uur.
Dinsdag & vrijdag: 08.15 uur t/m 18.15 uur.
Woensdag: 09:00 uur t/m 12.30 uur en 08.15 t/m 18.15 uur (om & om). 

 

Veelgestelde vragen

Je kan bij mij terecht voor individuele therapie en coaching. En voor relatiebegeleiding, zowel in de partnerrelatie als in de familierelatie.

Ja zeker. In de straat waar de praktijk is gevestigd en de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Ja, de praktijk is direct toegankelijk en heeft veel privacy. De praktijk is hoewel in mijn woning gevestigd, direct toegankelijk via de voordeur en op de begane grond gelegen. De praktijkruimte en toilet zijn direct bereikbaar en afgescheiden van de rest van de woning.

Nee, een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Je kunt gewoon zelf contact met me opnemen als je je wilt aanmelden. Ook om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen vanuit de aanvullende verzekering is geen verwijsbrief nodig.

Veelal wordt een (groot) deel van de sessies vergoedt door je zorgverzekeraar. Dit hangt af van welke aanvullende verzekering met vergoeding voor alternatieve/complementaire geneeswijzen, je hebt afgesloten. Elk jaar bekijken de zorgverzekeraars hun beleid hierop en veranderen dit. Daarom raad ik je aan om via onderstaande link na te gaan of je bij je huidige zorgverzekeraar voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt.

De therapiesessies worden niet vanuit de basisverzekering vergoed en daarom niet volledig vergoed. Het therapie aanbod van reguliere zorgaanbieders wordt wel vaak helemaal vergoed vanuit de basisverzekering.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur me gerust een bericht via het beveiligde cliëntportaal, ik help je graag.