Blog

Jippie!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vandaag, 24 september 2019, een gesprek gehad met de toelatingscommissie van de beroepsvereniging: Vereniging Integraal Therapeuten.
Door de commissieleden ben ik getoetst op: hetgeen ik geleerd heb in mijn opleidingen, mijn beeld op het uitoefenen van het therapeutschap, praktijkvoering en motivatie. Al snel kreeg ik te horen dat de commissie positief advies had uitgebracht aan het bestuur.
Ik ben heel blij dat ik me kan aansluiten bij een beroepsvereniging die het contact met haar leden in een hoog vaandel heeft staan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deze blog is geschreven door Ingrid, therapeut en coach gevestigd in het Brabantse Prinsenbeek. Heeft dit blogbericht je aan het denken gezet en wil je jouw mening over dit onderwerp delen? Stuur me een berichtje op Instagram of LinkedIn!

Ingrid - Chakora

Chakora is een atelier voor familieverhalen. Je kan bij mij terecht voor individuele therapie en coaching, reiki en ademwerk en relatie- en familiebegeleiding. 

Verder lezen?