Blog

Ervaring na energetische therapiebehandeling

De behandeling was heel ontspannend en maakte veel in mij los. Veel huilen daardoor kon ik ook wat ontspannen. Diezelfde avond en de volgende dag was ik heel moe en emotioneel. Daarna heel diep en goed geslapen. Daardoor ben ik weer een beetje bijgekomen. Bij elkaar heb ik een hele reactie gehad maar ik voel me nu echt veel beter.

Deze blog is geschreven door Ingrid, therapeut en coach gevestigd in het Brabantse Prinsenbeek. Heeft dit blogbericht je aan het denken gezet en wil je jouw mening over dit onderwerp delen? Stuur me een berichtje op Instagram of LinkedIn!

Ingrid - Chakora

Chakora is een atelier voor familieverhalen. Je kan bij mij terecht voor individuele therapie en coaching, reiki en ademwerk en relatie- en familiebegeleiding. 

Verder lezen?