Helaas mag ik mijn cliënten op dit moment niet ontvangen in mijn praktijk. Net als veel anderen die nu gedwongen moeten sluiten bied ik daarom in de tussentijd aan, wat wel kan:

  • Wandelcoaching: wandelend in de natuur komt de stroom makkelijk op gang. Woorden vinden hun weg. Zintuigen worden gestimuleerd. Tijdens de wandeling, coach ik je in: zelfliefde; verwerken van onmacht, boosheid en verdriet; omgaan met stress, conflicten, te veel prikkels, neerslachtigheid en vermoeidheid.
  • Natuurcoaching: hierbij ligt de nadruk meer op coaching en minder op het wandelen. We gebruiken de natuur als bron. Via prachtige oefeningen laten we de natuur betekenis geven aan jouw verhaal of vraag.
  • Zoomsessie of beeldbellen: via beeld ontmoeten we elkaar. Een online therapeutische sessie kan bestaan uit: (een combinatie van) gesprekstherapie, systemisch werk, helend schrijven, mindfullness, NLP, TA, kunstzinnige therapie, ademwerk, ontspanningstechnieken of een geleide meditiatie.

Interesse? Bel, app, mail me gerust.