Blog

Weer mooie reviews ontvangen!

Weer mooie reviews van tevreden cliënten mogen ontvangen. Zo fijn dat cliënten daar de moeite voor nemen. Want ook al merk ik dat de sessies hun werk doen, zie ik het aan mijn cliënten, hoor ik het van cliënten, meet ik de voortgang van het cliënttraject middels een meetinstrument; ik wil het ook graag overbrengen aan anderen. Zodat steeds meer mensen, bewust kunnen kiezen voor mijn aanbod. Daarom deel ik opnieuw ervaringen van twee – in dit geval – mannelijke cliënten op de vraag: Hoe zou je – vanuit jouw ervaringen – mijn therapiesessies omschrijven aan iemand anders?

—————————————————————————————————

  • warm, persoonlijk, interactief *

—————————————————————————————————

  • Professioneel, gericht op het probleem, pakt de oorzaak aan begripvol, duidelijk *

 

* met toestemming gepubliceerd.

Deze blog is geschreven door Ingrid, therapeut en coach gevestigd in het Brabantse Prinsenbeek. Heeft dit blogbericht je aan het denken gezet en wil je jouw mening over dit onderwerp delen? Stuur me een berichtje op Instagram of LinkedIn!

Ingrid - Chakora

Chakora is een atelier voor familieverhalen. Je kan bij mij terecht voor individuele therapie en coaching, reiki en ademwerk en relatie- en familiebegeleiding. 

Verder lezen?